Propera ponència TNG – “SIMPLIFICA” amb Joan Mir | 21 de setembre a “Ses Vinyes” de Begur


Aquest setembre us proposem una trobada amb Joan Mir, director general d’AC Marca, empresa de productes de gran consum amb marques com Sanytol, Norit, Iberia, Orion o Gior entre d’altres.

Ens impartirà la conferència “SIMPLIFICA”, que tracta sobre la importància que té l’acció de simplificar i enfocar tot allò que fem, tant a l’empresa com a nivell professional i personal, per crear valor. La xerrada es basa en el contingut de dos dels seus llibres: “Simplifica: No te compliques la vida: busca la simplicidad en la empresa y en el trabajo” (2021) i “FOCO: Enfocar para ganar” (2018).

 

Trajectòria

Joan Mir és director general d’AC Marca, on ha desenvolupat diversos càrrecs directius des del 1998. Anteriorment va treballar a les àrees de màrqueting, comercial i direcció general d’empreses com Bayer, Del Monte Foods i Grupo RBA.

Mir és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, MBA per ESADE, PDD per l’IESE i Executive Program per BERKELEY, University of California.

També és director del programa International MBA (IMBA) a ESIC Barcelona, tutor de l'Executive MBA (EMBA) a ESIC Barcelona i membre del claustre de professors d´ESIC des de l´any 2009.

 

Detalls de la trobada

·                 Dia: dijous 21 de setembre de 2023.

·                 Hora d’arribada: 20:00h.

·                 Lloc: Restaurant Mas Ses Vinyes (Begur)

·                 Preu: 28€/per persona

·                 Inscripcions: aquí.


Data límit per apuntar-se, el dia 20 de setembre a les 14:00h

 

Us hi esperem!