Propera trobada 23 de maig l Emprenaduria amb Judith Piñol al Doskiws Brewing (Rupià)

 El proper dijous 23 de maig ens trobem als Doskiwis Brewing a Rupià, una fàbrica de cervesa amb espai de tast que proposaun concepte poc conegut al nostre territori, però molt comú a altres països. 

La Judit Piñol (Girona, 1989) co-fundadora ens explicarà com ella i la seva parella, el Michel Jones han creat aquest projecte des de zero, sense experiència prèvia ni en el sector ni en el món empresarial, però amb una visió clara i una gran ambició de crear productes de qualitat i d'aportar valor al territori.


Al 2009, després d'haver estudiat Audiovisuals a Barcelona la Judit va anar-se'n a viure a Londres, influenciada en part per la crisi econòmica que no donava esperancesde futur i en part per les ganes de descobrir món i altres maneres de viure. Va treballar d'assistent de fotògraf i després com a model, cosa que li va permetre viatjar pel món, però sobretot, conèixer molta gents i projectes diferents arreu, molts d'ells relacionats amb l'alimentació artesana i local. Va veure que fins i tot en grans ciutats com Sidney o Londres, solen ser els negocis de barri els que t'ajuden a sentir-te part de la comunitat, a no sentir-te sol/a. Per aquesta raó DosKiwis pretén ser un espai de trobada per aquelles persones que valoren els productes locals i els projectes independents. 

La trobada: 

  • Dia: 23 de maig
  • Hora: 20:00h
  • Lloc: DosKiwis Brewing(Rupià)
  • Carretera de Parlavà, GI-642, 22, 17131 Rupià, Girona
  • Com arribar aquí
  • Preu: 28 euros.

Us convidem a venir a conèixer la Judith i el seu projecte DosKiwis a Rupià, estem segures que us encantarà!