Trobada 24 d'abril amb la ponent Sheila Struyck al Mas Generós (Fontenta) l Transformació i lideratge

Comencem aquesta primavera TNG amb una ponent internacional que ens parlarà de la seva transformació personal i professional, la Sheila Struyck. La Sheila és xef, consultora culinària i desenvolupadora de conceptes, escriptora i conferenciant culinària. Una activitsta de la gastronomia sostenible. 

Com a xef de formació clàssica francesa i vegana, cuina amb els xefs i cuines més inspiradores d'Europa. Com a escriptora culinària, escriu sobre els millors xefs i emprenedors internacionals que estan liderant el camí en la transició proteica. Ella vincula tot el que hi veu i aprèn amb els seus 30 anys d'experiència en màrqueting i innovació en negocis internacionals, ja que abans de dedicar-se al món de la gastronomia va ser directora de màrqueting de Philips i va formar part del Consell d'administració dEuropcar Mobility Group a Paris. Tot el seu bagatge li dóna una visió molt àmplia i li permet ajudar a les empreses a fer passos sostenibles. 

Ens parlara sobre transformació i lideratge, de la transformació personal i d'empresa aplicant tot allò que ha après dels prestigiosos xefs d'estrella Michelin.

Excepcionalment la ponència es farà en anglès, tot i que la Sheila parla en castellà no té un domini perfecte i li és més fàcil expressar-se en anglès,  però portarà una presentació que ajudarà amb català i anglès. Podeu saber una mica més sobre la seva trajectòria i projectes al seu web.

La trobada la farem al restaurant de l'hotel Mas Generós de Fontenta, on la nostra estimada xef de les flors,  Iolanda Bustos que ens rebrà amb un sopar deliciós a l'hotel on ella porta la gestió gastronòmica. 

Dia:           Dijous 24 d'abril de  2025

Hora:        19.30h arribada per començar a les 20:00h

Lloc:         Mas Generós (Sant Generós, 21 de Fontenta)

Preu:         28 euros


Us hi esperem a totes!