9º Aniversario l 24 de septiembre de 2015 - Cena y Ponencia: Jordi Sargatal en el Hotel Sant Roc (Calella de Palafrugell)

9È ANIVERSARI i ho celebrarem al Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell amb un ponent excepcional, en Jordi Sargatal.Sargatal, naturalista conegut per la seva lluita per salvar el parc dels Aiguamolls de l’Empordà en els anys 70 del boom de la construcció, ja ens va fer una xerrada en 2012 sobre “Seducció ambiental” que va ser genial. En aquesta ocasió ens parlarà de: “L’Empordà, per un futur natural”.

Sargatal ens explicarà com hem tingut la immensa sort de viure, o gaudir, d’una comarca amb un potencial natural potentíssim, però que va anar d’un trist que quedes absolutament banalitzada. Disposem de tota una sèrie de Parcs Naturals de gran valor i potencial, que a més es poden relligar sota el paraigua d’una Reserva de la Biosfera, que a la part marina podria lligar i correspondre al Parc Nacional del Mar de l’Empordà.
També s’explicaran certs projectes de retorn de gran fauna, alguns ja executats com la reintroducció de la cigonya i la llúdriga, i d’altres en curs com el retorn de la foca mediterrània.

Us adjuntem diferents enllaços que parlen d'ell: 
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2011/10/07/seduccio-jordi-sargatal/520547.html
http://www.lavanguardia.com/20140304/54402784856/sargatal-vicens-jordi.html
http://www.cac.es/losmartes11/media/docs/CV_Sargatal.pdf


Lloc: Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell
Dia: Dijous 24 de Setembre
Hora: 20.30 hrs

Menú del fantàstic xef Héctor:

FREDS

Tàrtar de salmó amb divertiments
Mousse de foie amb garrapinyades i codony
Zamburiña, algues i cítrics
Brandada de bacallà amb prunes i ceba
Mini panets de roast-beef amb peres i fulles
Quiche de tòfones

CALENTS

Caneló de ceps, patata i formatge
Mini pizzetes de fruits del mar
Farcellets de falsos llongos amb tomata
Tempura de llagostins
Patates braves

POSTRES

Pastís de formatge fresc, maduixes i gerds

Barra de begudes composta de:

Vi blanc: Floresta Jove
Vi negre: Cigonyes
Cava: Perelada Brut Reserva
Aigües

Preu: 24,50 € menú + 0.50€ per pagar les targetes i porta-targetes TnG : total 25€ per persona

Us hi esperem!

El comitè