Ens vam reunir totes en una bonica sala de pedra del mas, on la xef Iolanda Bustos i la fotògrafa Muriel DeJong ens van rebre per a presentar-nos el llibre Cuinar amb flors.
La Iolanda ens va explicar de manera pròxima i divertida com havia arribat a escriure el llibre en qüestió, així com ha sigut el llarg procés fins al dia de la publicació d'aquest. La Muriel, qui ha fotografiat tots i cadascun dels plats del llibre ens va fer una representació en directe de tot el procés que seguia al moment de fotografiar un plat de la Iolanda. Vam poder veure com muntava el plat, la il·luminació i col·locava els detalls perquè sortir una preciosa fotografia que representes la màgia de la recepta que havia creat la Iolanda.Un cop acabada la presentació, vam poder entrar a l'interior del mas, on ens esperava un conjunt d'aperitius florals maridats amb vins de cellers de l'Empordà. Vam gaudir de l'explicació dels plats per part de la xef, i seguidament vam menjar i beure mentre fèiem networking. Al mateix moment, totes les interessades van poder comprar el llibre que molt amablement va portar la Teresa de la llibreria Cucut. Cap al final de l'àpat, la historiadora Sandra Bisbe, va compartir amb totes nosaltres la història de la vida de la Carmen Amaya, la bailadora que va viure al Mas on ens trobàvem. Va ser una història molt emotiva d'escoltar i que va crear un ambient màgic entre les presents.
En resum, va ser una trobada divertida i alegre que ens va deixar un bon gust de boca... mai més ben dit!