Propera trobada TNG 14 desembre : Taller ponència: Re-començar Diferent: Imaginem un futur millor - Iris Mir l Restaurant "Degust Llafranc"

 Re-començar Diferent: Imaginem un futur millor


Arribem al desembre, l'última trobada TNG de l'any amb un taller pràctic que us portarà a somniar i a construïr un futur millor. Tradicionalment, les cultures asiátiques i mediterránies comparteixen un element comú molt valiós: cap d’elles pot concebre la vida sense la comunitat. Però en un món cada vegada més globalitzat, aïllat i digitalitzat aquesta manera d’entendre la vida està desapareixent. Durant aquesta singular i emocionant trobada, sereu activament partíceps de la creació d’un futur millor, mitjançant un procés de treball col.lectiu molt particular. Junts explorarem els principis solidaris i comunitaris de l’Àsia i el Mediterrani i pensarem maneres de preservar aquests valuosos punts de vista durant el nostre dia a dia, a nivell personal i professional.


Qui encapçala i dirigeix aquesta trobada serà l'IRIS MIR, que moltes de vosaltres ja la coneixeu ex corresponsal a Pequín i a Hong Kong per diversos mitjans de comunicació catalans, espanyols i internacionals i especialista en creativitat i democràcia, l’Iris Mir ha tornat recentment a viure a l’Empordà i ens guiarà en un procés de descoberta col.laboratiu i impredictible.

Durant aquest taller/ponència inspirat en les experiències professionals i personals de l’Iris com a Mediterrània que ha viscut a l’Àsia durant més d’una dècada, conjuntament i mitjançant converses guiades, ampliarem els àmbits de la possibilitat més enllà de sistemes i tècniques. Els assistents co-crearem per trobar les nostres pròpies respostes a partir d'un procés col·lectiu. Utilitzarem diferents eines i tècniques de pensament creatiu per entendre les diferents dimensions del futur del treball i quin és el paper que n’ocupa la innovació sostenible, i també com fomentar el nostre propi benestar i el de les nostres societats en aquest futur que imaginem.


Moltes segurament ens hem trobat preguntant-nos com podriem començar l’any d’una manera diferent. Replantejant-nos qüestions vitals, imaginant noves maneres de viure, de fer les coses i de ser i estar al món… però què passaria si us diguessim que fer les coses d’una manera diferent i amb més consciència és en el fons més simple del que sovint ens pensem? 

Durant aquest taller, l’Iris ens oferirà continguts i idees que ha compartit a classes magistrals amb estudiants universitaris i amb From a Future, un cicle de ponències i tallers internacionals amb seu a Hong Kong que té com a objectiu donar eines als professionals de disciplines diferents per innovar d’una manera més sostenible i fomentar un impacte positiu a nivell humà.


Detalls de la trobada
  • Dia: dijous 14 de desembre de 2023
  • Hora arribada: 20h00
  • LLoc: Restaurant "DEGUST LLAFRANC"                          (Ubicat al club de tennis Llafranc
  • Preu: 28€/per persona
  • Inscripcions aquí

Bones Festes!