Propera trobada TNG – Impacte de la IA en el món empresarial amb Karina Gibert


La intel·ligència artificial és una de les grans revolucions dels nostres temps i està transformant tant la manera com vivim com el món professional. És per aquest motiu que ens preguntem, quin impacte pot tenir la IA en el món empresarial? I com podem utilitzar aquesta tecnologia d’una forma eficient?  

Per resoldre aquestes incògnites que tenen i tindran un profund impacte en la manera com treballem, aquest mes de febrer ens acompanyarà la Doctora Karina Gibert, una de les figures clau en l’àmbit de la IA a casa nostra. 

És Catedràtica a la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech (UPC) i llicenciada i doctora en Informàtica amb especialització en estadística computacional i intel·ligència artificial.

Del seu extens currículum, destaca que és l’actual directora i cofundadora del centre de recerca en Intelligent Data Science and Artificial Intelligence de la UPC, degana del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, vicepresidenta del Consejo General de Colegios Profesionales de Ingeniería Informática de España i assessora dels governs català, espanyol i de la Comissió Europea en qüestions d'ètica de la IA i transformació digital. 

Durant la seva trajectòria professional, ha rebut nombrosos reconeixements com el Premi WomenTech 2023 (Women360), el Premi Nacional d’Enginyeria Informàtica 2023 (Consejo General de Colegios de Ingeniería informática de España), el Premi Ada Byron 2022 (Colegio de Ingeniería Informática de Galicia) o el Premi donaTIC2018 (GenCat).

És un plaer per a les TNG que pugui compartir amb nosaltres el seu coneixement a la trobada de febrer:

Dia: 15 de febrer.

Hora: 20:00h

Lloc: Sabor a Brasa (l’antiga Casona) a Palafrugell, un espai que estrenarem pel TnG.  Paratge la Sauleda, 4, Palafrugell.

Preu: 28 euros.

Inscripcions: aquí.


Serà una gran vetllada d’aprenentatge i de networking, no us la perdeu!