l Linkedin de l'Anna Carabús comença amb: "I am an engineer" = "Sóc enginyera". Enginyera agrònom, ha fet un doctorat i estudiat a EEUU, ajuda en el dia a dia de l’empresa Pigallat de Mas Marcè i és gestora innovació a l’IRTA per la indústria alimentària. Intenta ser el pont entre el món cientific i el món empresarial per transmetre el know how d’una banda cap a l’altre per poder fer més innovació, més estudis científics per poder avançar i ser més eficients, d'aquesta manera guanyar-hi tots: les empreses, la ciència i la societat. L'Anna parla els 2 idiomes, el científic i l'empresarial/industrial.
Anna Carabús. 30 anys. De Cervià de Ter. Enginyera Agrònom. El 2007, fruit del projecte final de carrera, funda l’empresa Xai Pigallat, amb una clara vocació de potenciar els productes locals i revaloritzar el sector primari, ofereix producte de ramat (principalment carn de xai ecològica) directe al consumidor final. En paral•lel, l’Anna comença els estudis de Doctorat a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) que la porten a fer diverses estades científiques per tot el món, sobretot a Estats Units, on passa mig any a Colorado i un any a California, formant-se. L’any 2012 l’empresa Xai Pigallat es fusiona amb l’empresa empordanesa Mas Marcè, d’aquesta manera s’aprofiten millor els recursos de gestió i personal i s’arriba a un públic més ampli. Actualment, l’Anna es manté més a l’ombra portant la gestió pel què fa a la difusió i màrketing, mentre que els altres socis gestionen la producció primària, el transport del producte, el tracte amb el client final i són la cara pública de l’empresa.
Aquest passat gener, l’Anna emprèn un nou repte professional en la mateixa empresa on treballa i passa a ser la Gestora d’innovació d’indústries alimentàries de l’IRTA. En altres paraules, parla de ciència aplicada amb i per al sector, sense parlar un llenguatge estríctament científic. La seva tasca és bidireccional, fer de pont entre dos móns, el científic i l’industrial i, conseqüentment, parlar ambdós llenguatges. En paral•lel, en les seves estones lliures, l’Anna ha acabat la tesis doctoral en enginyeria, que defensarà públicament el proper 3 de desembre.
Ens parlarà de la seva trajectòria, com li ha obert la ment estudiar i fer un doctorat als EEUU, el futur de les empreses i tot això tenint molt clar d’on sortim. Lligats a la terra…..!
Anna Carabús. 30 anys. De Cervià de Ter. Enginyera Agrònom. El 2007, fruit del projecte final de carrera, funda l’empresa Xai Pigallat, amb una clara vocació de potenciar els productes locals i revaloritzar el sector primari, ofereix producte de ramat (principalment carn de xai ecològica) directe al consumidor final. En paral•lel, l’Anna comença els estudis de Doctorat a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) que la porten a fer diverses estades científiques per tot el món, sobretot a Estats Units, on passa mig any a Colorado i un any a California, formant-se. L’any 2012 l’empresa Xai Pigallat es fusiona amb l’empresa empordanesa Mas Marcè, d’aquesta manera s’aprofiten millor els recursos de gestió i personal i s’arriba a un públic més ampli. Actualment, l’Anna es manté més a l’ombra portant la gestió pel què fa a la difusió i màrketing, mentre que els altres socis gestionen la producció primària, el transport del producte, el tracte amb el client final i són la cara pública de l’empresa.
Aquest passat gener, l’Anna emprèn un nou repte professional en la mateixa empresa on treballa i passa a ser la Gestora d’innovació d’indústries alimentàries de l’IRTA. En altres paraules, parla de ciència aplicada amb i per al sector, sense parlar un llenguatge estríctament científic. La seva tasca és bidireccional, fer de pont entre dos móns, el científic i l’industrial i, conseqüentment, parlar ambdós llenguatges. En paral•lel, en les seves estones lliures, l’Anna ha acabat la tesis doctoral en enginyeria, que defensarà públicament el proper 3 de desembre.
Ens parlarà de la seva trajectòria, com li ha obert la ment estudiar i fer un doctorat als EEUU, el futur de les empreses i tot això tenint molt clar d’on sortim. Lligats a la terra…..!
Os esperem el dijous 19 de Novembre al Restaurat Antic Casino de Pals a les 20h.
Lloc: Restaurant Antic Casino (Pals)
Preu Menú: 22€ (inclou el ponent)
PER
PICAR
Pernil
ibèric amb pa i tomàquet
Carpaccio
de tonyina amb gelat de wasabi
Hummus
d’alberginia
Croquetes
cassolanes
Amanida
de tomàquet, formatge feta, olives negres, anchoves i salsa de
iogurt
Calamars a l’andalusa
Tempura de gambes al te
verde i maionesa de curry
****
Mini sachers de xocolata
***
Vins de la casa, aigues i refrescs. Cafè