Trobada TNG 16 de febrer - Anna Rosa Cisquella: "Tota una vida produint espectacle"


Ja tenim a punt la ponència del mes de febrer: “Tota una vida produint espectacle”. Serà a càrrec de l’Anna Rosa Cisquella, productora, directora i dramaturga d’espectacles teatrals i de televisió.

Els inicis de l’Anna Rosa en les arts escèniques van ser com a actriu de la mà de la companyia Els Joglars (1975) i posteriorment a Dagoll Dagom, on va entrar com a actriu (1977) i membre de l’equip de direcció per posteriorment dedicar-se a la dramatúrgia i a la coordinació dels diferents espectacles artístics i tècnics i a la producció executiva de Dagoll Dagom.

Des de 1986 forma part del Consell de Gestió de l’empresa 3XTR3S que gestiona i programa el Teatre Poliorama de Barcelona. A la seva trajectòria professional també hi destaca que fins l’any 2019 va estar al capdavant del Teatre Victòria o que durant quasi 20 anys, fou presidenta de Ciatre, l’Associació de companyies de teatre professional de Catalunya. L’any 2021 rep un dels grans reconeixements a la seva carrera quan se li fa entrega de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.


Inscripcions a la jornada

Data límit: el dia 15 de febrer a les 14:00.


Dades de la trobada:

Dia: 16 de febrer de 2023.

Hora d'arribada: A partir de les 19:30. Hora d’inici: 20:30.

Lloc: Hotel Marina (Avinguda Onze de Setembre, 48, Palamós).


Us hi esperem!

Comitè TNG