Trobada TNG de Març - "En front del paper blanc" a la LLibreria el Cucut de Torroella.

Aquest mes de març volem fer un petit homenatge a les dones escriptores, aprofitant que és el mes de vigilies de Sant Jordi i que tenim fantàstiques dones que es dediquen a escriure dins el TNG,volem fer una petita taula rodona amb dues de les escriptores del TNG: Núria Esponellà i Mariona Masferrer i amb una llibretera, la Mª Teresa Calabús de la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí. 

En front del paper blanc“ vol ser una taula de reflexió sobre el procés d'escriure un llibre, la creativitat de la història que es vol explicar o reflexionar, perquè escriuen, qui els hi ha fet costat, etc. Una professió meravellosa i difícil a la vegada on el resultat final d'un llarg procés acaba resumit a les pàgines d'un llibre de lectura. 

Núria Esponellà, és filòloga i professora autora de diferents novel·les i poesia.Al 2009 va guanya el premi Néstor Luján de Novel·la història amb l'obra Rere els murs ambientada en el monestir de Sant Pere de Rodes al segle XII. El 2020 publica Ànima de tramuntana, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana. La seva obra s'ha traduït al castellà, noruec i italià. 

Mariona Masferrer, és llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. És escriptora, membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. Coneguda principalment per la seva obra en prosa, també s'ha endinsat en la poesia.Va ser finalista del Premi Donna 1999 amb la novel·la El fil d'Arianna, publicada per l'editorial Deriva de Barcelona. Durant un viatge per documentar-se per a la seva tercera novel·la va sorgir la segona,  El cosí de Cuba, publicada per Alba Editorial el 2002. La seva última publicació, Sal i gavians, Brau edicions, 2022.

Una trobada 100% TNG, amb dues de les nostres escriptores, la llibretera M.TEresa Calabús i el càtering el portarà la també TNG Mariló (MARILÓ ESPECIALITATS GOURMET)



Inscripcions a la jornada
  • Dades de la trobada:
  • Dia: 23 de març de 2023.
  • Hora d'arribada: A partir de les 20h00. Hora d’inici: 20:30h
  • Lloc: La Sala del Cucut, de la Llibreria El Cucut (Carrer del Roser 29-31 17257 Torroella De Montgrí )
  • Catering: Mariló
  • Preu: 28€/pa
Data límit per apuntar-se, el dia 22 de març a les 14:00h

Us hi esperem!

Comitè TNG