Trobada TNG 20 abril amb Txell De la Varga (Química i científica i TNG) "Jo Innovo i tu?" - Rest. Rumbo al Cairo


Per aquest mes d'abril tornem a tenir ponent TNG, aquesta vegada de la branca científica, Meritxell De la Varga, llicenciada en Química per la UB, Máster en Administració d’Empreses (MBA) i en Química, i post-grau en Intel·ligència de Negoci i Big Data, és una científica multidisciplinar amb més de 25 anys d’experiència en el món de la recerca i la innovació empresarial combinant coneixements tècnics i de gestió. Acostumada a la gestió d’investigadors, col·labora amb empreses, administracions públiques i científics per la creació de valor a través de la tecnologia, la innovació en producte i en procés, amb un clar enfocament a l’aplicació pràctica, la rendibilitat i la sostenibilitat.

En la seva carrera professional ha estat investigadora en institucions com la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Philipps Universität (Alemanya) i la Fundació Irsi-Caixa. A 2005 s’incorporà al Centre Tecnològica Leitat especialitzant-se des d’aquell moment en la realització de projectes de Recerca i Innovació Industrial amb una clara aplicació pràctica i transferint els resultats a nivell industrial. A Leitat ha ocupat diferents càrrecs com Directora de R+d, Directora General Adjunta i Directora Executiva de la Fundació Leitat Chile, implementant un centre de nanotecnologia aplicada en aquest país. En el àmbit empresarial ha estat Directora Tècnica de KH-7 (KH Lloreda), ha gestionat la compra, reorganització i integració de departaments tècnics i ha dirigit programes d’incubació i acceleració de startups.

Ha participat en centenars de projectes col·laborant i acompanyant tant a grans empreses, com a mitjanes, petites i micro-PIMES, en els seus processos d’innovació implicant-se en els processos de disseny, negociació i l'execució de projectes amb finançament públic (europeu, nacional i català) i privat, incloent-hi la gestió de grans consorcis empresarials. També ha  exercit com a docent a la univeritat i formació empresarial.

La ponència: Tot i que l'àmbit de la innovació ens pot semblar a gran escala, per grans empreses i corporacions, la innovació es pot extrapolar a tots els àmbits i en empreses petites i grans. Totes podem innovar! Sota el títol "Jo innovo i tu?" la Meritxell ens explicarà la importància de la innovació des de petites coses fins arribar al projecte final. 


Inscripcions a la jornada
  • Dades de la trobada:
  • Dia: 20 d'abril de 2023.
  • Hora d'arribada: A partir de les 20h00. Hora d’inici: 20:30h
  • Lloc: Restaurant Rumbo al Cairo (HOtel Marina) de Palamós
  • Preu: 28€/per persona
Data límit per apuntar-se, el dia 19 d'abril a les 14:00h

Us hi esperem!

Comitè TNG