Trobada 18 de maig al restaurant "Ses Vinyes" amb la influenciadora gastronòmica PIlar Criado

Aquest mes de maig volem parlar de gastronomia, xarxes socials, prescriptors o els anomenats avui "influencers", la importància de tenir un negoci i estar presents dins aquest gran aparador....que de vegades no ens agrada per les connotacions que té, però que si les xarxes socials es treballen bé , es poden usar per fer marketing i publicitat de qualitat. 

Hem convidat a la Pilar Criado, autora del blog “Les receptes que m’agraden” que es va posicionar com un dels més llegits en llengua castellana a nivell mundial i que va donar lloc a la publicació del llibre “Les receptes que m’agraden, plats fàcils per lluir-se” de l’editorial Cossetània. 

Va gestionar durant dos anys l’aula de cuina del mercat de Girona, aconseguir reactivar la seva activitat amb iniciatives com el cicle de showcookings “Cuina amb estrelles” pel que van passar pràcticament tots els cuiners amb estrella Michelin de la província i que donava la oportunitat als xefs de donar a conèixer el seu projecte, o “Cuina i tasta” a on es combinava la cuina amb tasts de vi de cellers de la DO Empordà dirigits pels propietaris o sommeliers dels cellers i presentació de productes de productors locals: formatges, foie, embotits, salaons...  

L’èxit de totes aquestes activitats off-line s’ha basat en la utilització de les seves xarxes socials  com a altaveu, per fer arribar el missatge al públic objectiu i construir una comunitat interessada i que actuï, al seu temps, com a difusors del missatge, o prescriptors del producte en la seva petita comunitat.

Arran de la gran difusió de les activitats realitzades a l’aula de cuina va començar a gestionar les xarxes socials de diferents empreses del món de la gastronomia i el turisme: hotels, restaurants, empreses distribuïdores o productors, enfocant la seva activitat laboral a aquest camp. Actualment, a més de gestionar les xarxes socials de diferents empreses, utilitza el seu propi compte personal, com a prescriptora amb un llarg recorregut i credibilitat, per a promocions puntuals d’altes projectes, i també realitza col·laboracions com a creadora de contingut: fotografies i textos adaptats a les tendències actuals.

La trobada tindrà lloc al Restaurant Mas Ses Vinyes, situat a Begur és el nou projecte del xef Ivan Beumala, ex cuiner del mític restaurant Sa Punta de Pals, ara amb aquest nou projecte personal ofereix una cuina de producte de proximitat i de qualitat. 

Dades de la trobada: 
  • Dia: dijous 18 de maig de 2023.
  • Hora d'arribada: A partir de les 20h00. Hora d’inici: 20:30h
  • Lloc: Restaurant Mas Ses Vinyes (Begur)
  • Preu: 28€/per persona
Data límit per apuntar-se, el dia 17 de maig a les 14:00h

Us hi esperem!