Trobada TNG 15 de juny – Ponència sobre la pandèmia de covid-19 amb l’epidemiòloga Magda Campins

 

Aquest mes de juny us proposem una ponència de l’àmbit de la medicina per abordar una de les qüestions més importants que han marcat el món els darrers anys: la pandèmia de la covid-19. Ho farem de la mà de la doctora Magda Campins,  que al llarg de la seva trajectòria professional ha estat cap de medicina preventiva i epidemiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, investigadora emèrita del Grup de Recerca en Epidemiologia i Salut Pública de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron deBarcelona (VHIR) o Presidenta del Comitè Científic Assessor de la COVID-19 de Catalunya.


Des de la seva expertesa, ens parlarà de la seva experiència amb la gestió de la covid-19 des d’una visió de lideratge i d’autonomia professional per donar una resposta eficient a la pandèmia. Compartirà amb nosaltres com es va viure l’esclat i desenvolupament de la covid-19 des d’un gran hospital de referència o amb quina responsabilitat va afrontar esdevenir una de les cares més mediàtiques en qualitat d’experta per donar respostes a totes les preguntes que es van generar amb la pandèmia. 

Més de tres anys després de l’esclat de la covid, ens preguntem: quin balanç se’n fa des de l’hospital? Com ho va viure el personal sanitari? Amb la informació que tenim actualment, haguessin fet alguna cosa diferent?

De tot això en parlarem a la trobada d’aquest mes de juny.


Inscripcionsa la jornada

Data límit: el dia 14 de juny a les 14:00h.


Dades de la trobada:

Dia: 15 de juny de 2023.

Hora d'arribada: A les 20:00. Hora d’inici: 20:30.

Lloc: Restaurant del Club Nàutic de l'Estartit. Hi haurà aparcament gratuït per totes les assistents. Cal agafar el tiquet a la barrera i validar-lo dins. 

Preu del sopar: 30 euros. 

Menú:

Culleretes de bacallà amb olivada negra

Torradetes de pa amb tomata i anxoves de l'Escala

Pernil ibèric

Xarrup de gaspatxo

Tàrtar de salmó

Mix de verdures amb mozzarela i quinoa

Rap saltejat a l'allet

Pasta de full dolça

Inclou begudes (vi, aigua i refrescos)

 

Us hi esperem a totes!